admin   ı  ©2024 Jan Willy  ı  Udviklet af Mads Hansen

Om Tømreren

50983000-tømreren v/Jan Willy

Mit navn er Jan Willy Hansen, født 1955, blev uddannet som tømrer hos Firm. Ringtved og Søn i 1974.

De næste 21 år blev tømrerfaget det erhverv jeg arbejdede i.

I 1995 blev arbejdet som tømrer, udskiftet med et job indenfor skiltebranchen. Det nystartede KB-Skilte i Maribo tilbød mig et job, hvor det daglige arbejde var meget anderledes end da dagene blev brugt med en hammer og sav i hånden.

10 år blev det til i en utrolig spændende virksomhed, og hvor jeg sikkert stadig ville have haft mit job, hvis ikke der i 2005-06 var kommet en krise indenfor det fag.

Jeg valgte i 2006 at starte som selvstændig under navnet 50983000-tømreren.
Firmaet er en enmandsvirksomhed, hvor det ikke blot er arbejde indenfor snedker-tømrerfaget der udføres.
Skal der opsættes fliser i køkken & bad eller skal der fremstilles skilte samt folietekster til eks. vis bil og båd, er det nogle af de ydelser jeg kan tilbyde at udføre.

Erfaring

Mine 40 år inden for tømrer- og snedkerfaget, betyder at jeg er startet med at arbejde på et tidspunkt, hvor man tilegnede sig andre færdigheder end dem man lærer i dag.
Færdigheder der gennem årene har gjort at produkter som døre, vinduer og trapper, gnidningsløst og fra bunden, kan bygges op i hånden, i de tilfælde der ikke kan ventes på produkter fra fabrikker.

Veteran

En af mine interesser er restaurering af gamle biler og motorcykler. Ikke mindst at tage på træf med det gamle “bras”.
Mine køretøjer er: Vespa GT m/sidevogn, BMW Isetta 300 samt en Austin Healey sprite. Samt senest en Vespa 50 som ikke kræver førerbevis.

Både

En anden stor fritidsinteresse er sejllads i min LM 81.
Formålet med hjemmesiden er at lægge billeder af de ting der bliver repareret og ændret på båden, som så forhåbentligt kan være til gavn for andre med samme interesse.
Skulle der være noget der giver anledning spørgsmål, skal I være velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.